Utmaning - Girlfriend of Savior

Hittade utmaningen här om dagen. Så tänkte dela med mig till er av den. Verkar väldigt spännande och kanske testar den någon gång, fast inte på bloggen då. Kan verka lite lång, men den är ganska enkel. Ge det en chans, vettja! 


 
 
BAKGRUNDSHISTORIA
Ditt namn är ____ vilket betyder ''lycklig.'' Du vet att du döptes fel, eftersom du inte är lycklig. Hursomhelst. Du brukade vara dottern till en medelklass par. Och du hade din fästman James, en sån man som alla kända människor skulle vara avundsjuka på. Du var så glad.. det var i alla fall det som du trodde. Men tre månader innan ert bröllop blev du attackerad av din väldigt fulla fästman och hans vänner.
 
Du kommer inte ihåg det helt eftersom du behandlades så grovt så att du blev medvetslös. Nästa dag bråkade ni väldigt mycket och han skyllde på att det var ditt fel gav du upp och förlät honom, eller åtminstone var det det du intalade dig själv. Tre månader senare, på din bröllopsdag fick du reda på att du var gravid. Helt uppspelt och exalterat gick du till din fästman och berättade om den underbara nyheten. Dock märkte du att han inte var så ''glad'' över det hela, mer tvärtom och gav dig en blåtira för att du inte ville göra abort med babyn. Han gav dig två alternativ honom eller barnet. Självklart valde du barnet för att du inte kunde stå ut med James mera.
Sen går du hemåt och utanför ligger det en resväska med kläder och ett brev i. I brevet stod det såhär: 
 
'' Vi hörde att du var otrogen mot James med en annan man och blev gravid på grund av det. Försök inte att neka det för att han ringde precis. Du är inte våran dotter längre så ta dina kläder och försvinn härifrån och om du kommer tillbaka lovar vi att göra så att barnet tas ifrån dig.'' 
 
 
Du förbringer de närmsta veckorna med att leta igenom sopor och att bo i en kartong och ditt enda hopp är att det är säkert och inget händer med dig och barnet. Du har ingen framtid för varken dig eller barnet, det är hopplöst.... Men precis då när du håller på att ge upp hoppet kommer det som en ängel ur himmeln. En underbar kvinna vid namn  _____ hälsar dig och ser att du är gravid i fjärde månaden och försöker gissa din historia. Hon ler ett litet rodnat leende och berättar följande:
 
- Du kan bo hos mig... Jag har tillräckligt med plats, men bara på ett vilkor..
- Vad, undrar du hoppfullt?!
- Du blir min personliga slav. Det är allt. Var inte orolig, jag kommer inte begära mycket av dig. 
Du står jämte henne och dina ögon blir vidöppna.
- Vadå..?
- Du blir min personliga slav. Vilket innebär att du gör allt jag säger att du ska göra och du får aldrig lämna huset, tills barnet är fött. Sedan blir du fri. Och du och ditt barn får stanna så länge som ni vill. Det är ditt val, men jag tvivlar på att ett liv på gatorna blir ett bra liv till ditt barn.. 
 
Du tänker på det och ser att hon inte ser ut som någon som skulle skada dig. Så helt desperat svarar du ja och ditt liv börjar. 
 
GÖR SÅ HÄR:
1. Börja med att skapa en kvinnlig sim som är ungdom. Hon får se ut hursomhelst, men hon borde vara ganska smal eftersom hon levt på gatan i minst en månad. Sen ska man tänka på att hennes namn betyder ''lucky'', alltså lycklig. Här finns några namn med betydelsen lycklig. Dock tycker jag att det borde vara frivilligt, vad man döper henne till. Sen ska ni skapa den andra kvinnan. Hon ska se lite medelmåttig ut, men ändå ha klass och se lite förföraktigt ut. Hon ska även ha goda egenskaper. 
2. Gå in i byggläget och fixa ett hus som passar ''husmorn''. Här får man också använda fusk, nämligen motherlode, man ska ju tänka på att den damen har väldigt mycket pengar. Man kan välja att flyttta in i ett färdigt hus, eller så bygger man ett eget. Om man bygger ett eget hus: så ska man bygga 3 sovrum. Ditt rum ska vara jämte husmorns rum och det tredje rummet är för eventuella gäster. Sen ska hon även ha ett fint vardagsrum med en arbetshörna. Sen använder man fusket familyfunds och sätter pengarna på 10 000 simdaler. Och varje det pengarna blir mindre så ska man sätta på det på 10 000, eftersom husmorn har en säker inkomst pga hennes jobb.
3. Nu ska du få den första simmen att bli gravid. Här får man använda fusk. Ett alternativ är att dra upp vänmätaren  på den första bästa killen med testingcheatsenabled true eller så använder man något mod. Medan man ändå håller på med att dra upp vänmätaren med killen så får dra upp den på 'husmorn' också, så att de åtminstone börjar som vänner.
 
Syssel lista: 
Morgon:
- Gör frukost och ät den med husmorn.
- Diska.
- Säg adjö till henne när hon ska iväg och jobb
- Bädda sängarna. 
 
Middag: 
- Umgås med husmorn.
- Fri tid, du kan göra vad du vill, förutom inte lämna huset.
 
Kväll:
- Var säker på att hennes säng är bäddad innan hon lägger sig. 
- Du måste vara i samma säng som henne en stund när hon sover. (Du kan slappa, ta en tupplur, eller göra andra saker). Sen ska du gå och lägga dig i din egna säng.
 
Närsomhelst: 
- Städa när det är smutsigt, diska och se till att skräpet är slängt.
- När något är trasigt måste du ringa till hantverkaren, du får inte göra det själv, du är ju trots allt gravid i några månader.
 
 
REGLER: 
- Se till att få lite romans i det hela med husmorn, det här är ju trots allt en kärlekshistoria.
- Du kan gifta dig med henne, men bara efter du blivit fri.
- Du kan välja att lämna henne och huset när du är fri, annars så kan du stanna och ni kan uppfostra barnet tillsammans. 
- När barnet har födds måste du lära den allting, alltså prata, gå, gå på pottan m.m. 
- Husmorns jobb kan vara vad som helst, men du får använda testingcheatsenabled true och klicka på brevlådan för att få upp henne i nivå.
- Inga fusk, förutom det som är tillåtet. 
- Glöm inte att du aldrig får lämna huset, tills du blir fri, men husmorn kan. 
- Om du inte hinner / klarar av alla sysslor gör det inget, hon är förlåtande. 
- Du får inte åka till framtiden eller bli en övernaturlig varelse, du ska vara människa. Men det spelar ingen roll vad barnet blir. 
- Du måste ha minst en gäst som sover över varje vecka. 
- Sen får du fri tid när du är klar med sysslorna. 
 
 
 Källa: Det är inte jag som gjort utmaningen, utom den kommer härifrån. Men bilderna däremot är mina. Kom ihåg mig?