Amandas berättelse ~ Ögonblick

Eddie och Amanda trivs verkligen hemma nu, med en liten bebis i deras famn. Amandas egna diamant.
Men tyvärr måste Eddie jobba mycket för att få ihop ekonomin. Amanda är verkligen ledsen för det eftersom hon vill ha honom brevid hennes sida och att passa ett barn hela dagarna är inte det lättaste.
Byta blöja, mata, trösta, söva. Det är ganska mycket för Amanda, speciellt efter hon har ont i ryggen efter födelsen. Men hon tror på lyckliga slut och kommer inte ge upp, det kommer att ordna sig. 
Men så fort Eddie kommer hem tar hand både om Amanda och William. (Tada där får ni se vad babyn heter) Han går upp mitt i natten för att ta hand om honom för att Amanda ska orka på dagen.
När Amanda gick på en promenad med William började hon tänka på att hon snart ska börja jobba igen och måste verkligen komma i form innan dess. Så hon bestämde sig för att träna på kvällen. Första träningen efter graviditeten. 
Nästan varje gång Amanda ska prata med Eddie står han och pratar i telefon. Speciellt de senaste dagarna. Hon frågar vad som är så viktigt. Men han bara går iväg. Ibland är han glad och ibland arg och skriker på de han pratar med..
Kvällen kom, Eddie var på jobbet som vanligt och Amanda bytte om till sina träningskläder. Hon visste att detta skulle bli tufft.
Men hon bara körde på. Men efter femton minuter började hon pusta otroligt mycket och var tvungen att lägga sig på soffan en stund. Men hon bet ihop och fortsatte i 40 minuter till.
Hon skulle ha fortsatt i 45 minuter men något störde henne.. Eddie kom in och såg både glad ut och nervös. Då plötsligt gick han fram till henne och gick ner på knä.
Nu är verkligen Amanda taggad för bröllop och bli i form för att kunna komma i sina kläder.
 
Amanda ♥ Eddie
 
 
 
 Kom ihåg mig?