Amandas berättelse ~ Nytt hus

Eddie håller fortfarande det han lovade, att aldrig lämna Amanda, förutom när han ska jobba. Men Amanda är fortfarande orolig att han ska lämna henne inför förlossningen efter hans utbrott. Eddie är sover hemma hos Amanda och gör absolut allt för henne.
Eddie gjorde som vanligt frukost åt hans prinsessa. Men just denna frukosten var speciell. Eddie tänkte att Amandas hus är för litet för tre personer och Eddie frågade om de skulle flytta in hos honom. Amanda tittade på honom och svarade ja.
De flyttade in hos Eddie nästan direkt. Amanda packade bara hennes minnen. Amanda började få förtroende för honom igen eftersom han också sa att de skulle sälja huset för att ha råd att renovera hans hus.
Det gick ett par timmar och Amanda och Eddie började göra sig godo. Då kom Amanda på att de skulle ta ett "familjefoto" på dem och barnet i magen. (Tycker personligen att det är ganska sött)
Eddie och Amanda började prata om framtiden tillsammans. Om deras barn och att Amanda redan tyckte hennes mage var stor. Eddie ville gärna ha en pojke medan Amanda inte brydde sig. De undrade även om förlossningen skulle gå bra. Men en sak vet dem, att dem från och med nu kommer alltid vara sammanlänkade.
 
 
 
 
 Kom ihåg mig?